Wisteria Shetlands

♢ Welcome!

Astut ohi puisen koristeellisen kyltin, jossa lukee suurilla kaunokirjaimilla "Wisteria Shetlands". Edessäsi aukeaa loputtomasti nurmikenttiä, metsää ja erilaisia rakennuksia. Ja mikäs tuolta tulee - koiralaumako? Ei pannahinen, ne on poneja, aivan pikkuriikkisiä karvaisia poneja!

Tervetuloa Wisterian tiluksille! Olemme ponitalli Iso-Britanniassa, jota valloittavat pienet ja sitkeät shetlanninponit. Ponien kanssa emme elä kovinkaan tavoitteellisesti, vaan rauhakseen ponikohtaisesti kisailemme, käymme näyttelyissä tai muuta vastaavaa. Jokaisella ponilla on siis hieman omalaisensa tavoitteet ja lupaukset kasvattajalle.

Meillä ponit asuvat pääsääntöisesti pihatoissa, vaikka tallirakennuskin kyllä löytyy. Pihatot on aidattu valkoisilla lankuilla ja varmistettu vielä sähkölangoilla, pihattorakennukset itsessään ovat valkoisia pieniä kolmiseinäisiä katoksia. Jokainen pihattoaitaus ulottuu myös metsikön puolelle, jonne ponit pääsevät suojaan kurjimpia kelejä.
Tallirakennus on pieni 20 ponin talli, jossa majoitetaan pääosin vain tapahtumavieraitaja harvemmin omia ponejamme. Talli on kuitenkin ulkoilmaa arvostean ulkotalli, eli karsinoihin on myös suora pääsy ulkokautta. Ulkoa tuleva karsinan ovi on kaksiosainen, joten hyvällä säällä ylimmät ovet yleensä pidetään avoimina. Tallista löytyy karsinoiden lisäksi perinteisesti varustehuone, pesukarsinat ja hoitopaikat. Tallin kupeessa komeilee kärryttelyyn niin kenttä, kuin maneesikin ja maastot ovat mitä loistavimmat ratsastukseen sekä kärryttelyyn.

Bethany "Beth" White

knipse.virtuaali@outlook.com, VRL-14657Kuulumisia

00.00.0000
Merkintä

00.00.0000
Merkintä

00.00.0000
Merkintä

virtuaalitalli  |  virtuaalihevonen
Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by evia & Milja  |  Taustakuva © Velvet Factory
Muiden kuvien tekijänoikeudet tulevat näkyviin, kun pidät hiirtä kuvan päällä.