Wisteria Estate

Welcome!


© Fee Fotografie

Tervetuloa Wisteria Estateen, virtuaaliseen hevossiittolaan. Wisteria on perustettu vuoden 2021 marraskuussa (08.11.2021) ajatuksella, että talliin olisivat tervetulleita kaiken näköiset kauraturvat. Samoilla linjoilla olemme alusta saakka jatkaneet ja hevosmäärä onkin päässyt paisumaan aikalailla. En kuitenkaan ota stressiä hevosten kanssa touhuamisesta ja työskentelen tallin kanssa ihan oman fiiliksen mukaan, joten suurempi hevosmäärä ei ole vielä päässyt aiheuttamaan ongelmia.

Päämajamme sijaitsee Walesin kuvankauniilla kukkuloilla lähellä rannikkoa, mutta olemme hiljattain perustaneet toimipisteet myös Saksaan ja Suomeen. Toimipisteillä olemme tehokkaasti saaneet jaettua hevosmääräämme pienempiin osiin ja selkeyttäneet myös kasvatusta sen myötä. Kaikki kolme toimipistettä Euroopassa tekevät kuitenkin tiivistä yhteistyötä keskenään sekä muiden paikallisten tallien kanssa.

Toimintaamme kuuluu pääasiassa monien eri hevosrotujen kasvattaminen, niistä suurimpina varmastikin ratsuponit, brittiläiset ponit sekä puoliveriset. Kilpailemme myös valtaosan hevosten kanssa niin ratsastus- kuin erilaisissa kärrylajeissakin. Silloin tällöin järjestämme myös joitakin omia kisoja tai muita tapahtumia.

Tallin omistajatar tunnetaan nimellä Madison Llwydiarth, rautarouvaksikin on joku tätä kuusissakymmenissä huitelevaa naista erehtynyt tituleeraamaan. Aivan pienestä lapsesta saakka hevosia rakastanut nainen pääsi vihdoin toteuttamaan elinikäisen unelmansa hevostallista ja projekti ottikin nopeasti tuulta alleen. Yksinhän tällaisen valtavan projektin pyörittäminen ei kuitenkaan Madisoninkaan kaltaiselta ahertajalta onnistuisi, mutta onnekseen naisella on ympärillään perheensä sekä pätevä joukko eri hevosalan ammattilaisia.

Madison Llwydiarth

VRL-14657 - knipse.virtuaali@gmail.com

Knipse VRL-14657
knipse.virtuaali@gmail.com
Wisteria Estate on virtuaalitalli
Jokainen hevonen on virtuaalihevonen
Grafiikka © Pixabay
Ulkoasun toteutus © Nikki